Websitebeveiliging

Cloudhosting met een veiligheidsgerichte aanpak

ideia internet Cloud Hosting for a super fast website with free CDN email and backups.
  • Slimme WAF

Ons toegewijde beveiligingsteam houdt opkomende bedreigingen en exploits in de gaten en schrijft slimme firewall-regels om onze hostingomgeving en websites te beschermen tegen bekende hacks en inbreuken.

  • AI anti-bot

Ons intelligente AI-systeem blokkeert tussen de 500.000 en 2 miljoen brute-force pogingen per uur en stopt kwaadaardig verkeer voordat het de websites van onze klanten bereikt.

  • 24/7 Server Monitoring

Bovenop ons intern ontwikkelde monitorsysteem dat elke 0,5 seconde de serverstatus controleert, hebben we onze systeembeheerders 24/7 paraat staan om problemen te voorkomen en onmiddellijke oplossingen toe te passen.

  • Gedistribueerde back-ups

Onze back-ups zijn verdeeld over verschillende geografische locaties. In geval van een ramp kan het systeem grote hoeveelheden gegevens snel herstellen om uw site zelfs op een server op een ander continent van stroom te voorzien.

  • Beveiliging voor WordPress

Voor WordPress-sites hebben we een speciale gratis plugin ontwikkeld die de beveiliging versterkt, te beginnen bij het meestal misbruikte aanmeldingsformulier tot meer geavanceerde instellingen.

  • SSL inbegrepen

Wij waren een van de eersten die Let’s Encrypt integreerden en automatisch een gratis SSL-certificaat uitgaven en vernieuwden voor elke site die op ons platform werd gemaakt. We bieden je de mogelijkheid om gratis SSL-certificaten toe te voegen vanuit je controlepanelen.